arrow hexagon-facebook hexagon-instagram hexagon-linkedin hexagon-twitter instagram facebook twitter linkedin2 checkmark

Vlogger met videogenieke pyjama

Anywhere
31 januari 2018

Waarom we op zoek zijn naar jou? Omdat we ter ere van ons 50-jarige jubileum graag willen zien en lezen hoe jij ALLE 15 hotels van WestCord ontdekt. En hoe jij straks als één van de eersten te gast bent in ons splinternieuwe Hotel Jakarta Amsterdam!

Telefoon of camera in de aanslag en duim op de ‘trekker’

Jij kijkt in stories, denkt in invalshoeken en praat in voice-overs. Een Gouden Televizier-Ring voor YouTubers? Als hij zou bestaan, zou jij ‘m winnen. Je vlogt voor views en leeft voor likes. Jouw lijfspreuk luidt niet voor niets: ‘Een dag niet gevlogd is een dag niet geliket’. Jij weet je volgers te boeien en te binden. Niet alleen met je vlogs, maar ook met je blogs. Jouw pen is namelijk minstens zo scherp als je blik.

Trendy pyjama

Een angstaanjagende out-of-bed-look? Hysterische heimwee? Misschien goed voor views maar dat maakt jou toch iets minder geschikt. Wij willen namelijk zien hoe je wakker wordt. En hoe je onder de wol kruipt. Hoe je geniet van het ontbijt en met je geliefde dineert bij kaarslicht. Hoe je de stad ontdekt, uitwaait op het strand, een fiets huurt, met een watertaxi over het water spettert, een boswandeling maakt, tot rust komt in de wellness, met vrienden de bar in duikt… Een tandenborstel hebben wij wel voor je maar een pyjama die het ‘lekker doet’ op beeld, is geen overbodige luxe.

Van winkelstraat tot wellness

Jij bent geen trendwatcher, je bent een trendsetter! Waar jij komt, gaat de vlag uit. Jouw bezoek betekent namelijk een directe promotie tot the place to be. Je hebt een neus voor bijzondere locaties, oog voor klasse en gevoel voor gastvrijheid. Trendy en urban gaan bij jou hand in hand met knus en landelijk. Van winkelstraat tot wellness en van wereldsteden tot Wadden… jouw camera ‘lust’ alles. En jij trouwens ook.

Op onze kosten!

In 2018 verblijf je minstens een keer per maand op kosten van WestCord in één van onze hotels. Je bent onze VIP: we zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt! Reiskosten, ontbijt, diner en eventuele extra’s: daar doen we niet moeilijk over. Verblijf je in een appartement op Vlieland? Dan kun je zelfs een paar vrienden extra uitnodigen. 

Wat kun je van ons verwachten?

  • 15 geheel verzorgde hotelbezoeken in 2018: wij regelen jouw ultieme verblijf in onze hotels!
  • Geen onkosten! Verblijfs-, reis- en parkeerkosten zijn voor onze rekening.
  • Je mag zelf bepalen wie je waar naar toe meeneemt (in overleg, o.b.v. beschikbaarheid in de hotels).

Wat vragen wij van jou?

  • Je bezoekt alle WestCord Hotels en doet daar verslag van middels een vlog, blog en foto’s.
  • Je bent heel 2018 beschikbaar.
  • Je start (in overleg) in februari en verdeelt de hotelbezoeken (ook in overleg) over het hele jaar 2018.
  • Je bent een vlogger/blogger/influencer (of welke naam je jezelf ook geeft) met een minimaal ‘redelijk’ bereik.
  • Je doet verslag van de hotelbezoeken door middel van een vlog, blog en foto’s en verspreid deze onder je eigen kanalen.
  • Je bent committed: tussentijds stoppen is niet mogelijk.
  • Je bent woonachtig in Nederland.

We zoeken: Een vlogger met een videogenieke pyjama.

JOB IS EXPIRED.
×

Wekelijks een overzicht in je mail

Deze bedrijven doen al mee

social.inc
VICE
Fresh-Bridge-Logo-Donkerblauw-op-blauw
logo_dept
LOGO_THEBESTSOCIAL
BG-Icon-2021
Boomerang Agency Square
vodafone