arrow hexagon-facebook hexagon-instagram hexagon-linkedin hexagon-twitter instagram facebook twitter linkedin2 checkmark

Veelgestelde vragen

Wat is The Best Social Jobs?
The Best Social Jobs is een vacaturebank voor de social media industrie. Je vindt er vacatures die allemaal een duidelijke social media component hebben. The Best Social Jobs is een initiatief van The Best Social Media, waar je de meest creatieve updates van bedrijven op social media vindt.

Wat kost het plaatsen van een vacature?
Dat is afhankelijk van of je een enkele of meerdere vacatures koopt. Een vacature plaats je vanaf €225 en het plaatsen van een stage kost €100. Klik hier voor alle tarieven. Wil je je vacature alleen promoten onder de sociale achterban van The Best Social Jobs, dan kan dat nu via de optie ‘Vacature delen’ voor €100. Je levert zelf een link aan, welke we delen via Facebook en Twitter. De sociale achterban bestaat op dit moment uit ruim 6.800 Nederlandse social media professionals.

Ik heb een kortingscode, hoe gebruik ik die?
Plaats een vacature en doorloop stap 1 en 2. Bij stap 3 kun je rechtsboven de kortingscode invoeren:

DBSJ_kortingscode

Hoe lang staat mijn vacature online?
Een vacature staat 45 dagen online. Wanneer de termijn is verlopen, verdwijnt de vacature automatisch in het archief. Mocht je de vacature eerder willen sluiten, dan kan je een vacature zelf op inactief zetten.

Hoeveel reacties kan ik verwachten op mijn vacature?
Dat is natuurlijk afhankelijk van de functie en de kwaliteit van de vacature. Sommige vacatures ontvangen honderden reacties, andere maar een paar. Zorg dat de vacature zelf goed is door onze tips te volgen en verspreid de vacature actief in je bedrijfsnetwerk. Meer vacaturetips vind je hier.

Mijn vraag staat er niet tussen
Neem contact op via Twitter of Facebook, stuur ons een mail of bel even: +31 6 23992158, we helpen je graag verder.

×

Wekelijks een overzicht in je mail

Deze bedrijven doen al mee

social.inc
VICE
Fresh-Bridge-Logo-Donkerblauw-op-blauw
logo_dept
LOGO_THEBESTSOCIAL
BG-Icon-2021
Boomerang Agency Square
vodafone