arrow hexagon-facebook hexagon-instagram hexagon-linkedin hexagon-twitter instagram facebook twitter linkedin2 checkmark

Social Media Manager

Amsterdam
21 maart 2018

Social Media Manager

Ben jij altijd online én hebben sociale media geen geheimen voor jou? Ga je graag de dialoog aan om community’s actief te houden? Ben je creatief, zit je vol initiatieven en creëer je gemakkelijk inspirerende content om ons merk nog groter te maken dan het al is? Dan is deze baan als social media manager echt iets voor jou.

Wie ben je?
Je hebt kennis en ervaring in online marketing en bent zelf een intensieve gebruiker van sociale media.
Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en beschikt over voldoende daadkracht om deze te implementeren. Je vindt het leuk om zelf content te zoeken en te maken en gaat daarvoor graag ‘op pad in de organisatie’. Verder heb je:

  • Een afgeronde opleiding op hbo- of academisch niveau op het gebied van journalistiek, nieuwe media of communicatiewetenschap(pen).
  • Minimaal drie jaar werkervaring met het (SEO-proof) schrijven voor het web en het beheren en het optimaliseren van online kanalen.
  • Uitstekende redactionele vaardigheden. Je schrijft snel en gemakkelijk en haalt snel de belangrijkste boodschap uit een tekst.
  • Ervaring met webcare en conversiemanagement (een pré).
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent pro-actief en kunt je makkelijk verplaatsen in onze doelgroepen.

Hoe ziet je werk eruit?
Als social media manager bij PwC ben je medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van onze digitale strategie. Je coördineert en bewaakt de activiteiten op onze corporate sociale-mediakanalen. Je maakt deel uit van ons redactieteam en binnen de gekozen contentstrategie dragen jouw inspanningen bij aan onze merkstrategie, onze thoughtleadershipdoelstellingen en onze businessprioriteiten.

  • Je monitort, beheert en schrijft dagelijks voor onze sociale-mediakanalen. Daarbij creëer je inspirerende content die onze doelgroepen begrijpen.
  • Je managet deze kanalen en je identificeert nieuwe kansen en mogelijkheden.
  • Je bent verantwoordelijk voor de webcare.
  • Je informeert verschillende afdelingen over wat er speelt binnen de community’s en op het gebied van sociale media.
  • Je werkt samen met onze marketingadviseurs en de afdeling woordvoering mee aan de uitbouw van de (online) marketing- en communicatiestrategie van ons merk en houdt je bezig met de langetermijnstrategie op het gebied van sociale media.
  • Je draagt bij aan de optimalisatie, de doorontwikkeling en het verhogen van de conversie van onze sociale-mediakanalen, mede aan de hand van de webstatistieken.
  • Je verzint originele invalshoeken om ons merk op een positieve manier in de kijker te spelen bij onze doelgroepen.

Wat bieden we je?
Als je bij PwC gaat werken, ben je verzekerd van inspirerende collega’s en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

Als social media manager heb je een veelzijdige en zelfstandige functie in een dynamisch team bij een sterk merk in de zakelijke dienstverlening. Je werkt op de marketingafdeling en je maakt deel uit van de corporate redactie en werkt nauw samen met de marketingadviseurs. De functie bevat een combinatie van denken en doen binnen een dynamisch vakgebied. Jij kunt daaraan een actieve bijdrage leveren en je verder ontwikkelen.

We zoeken: één Sociale Media Manager.

JOB IS EXPIRED.
×

Wekelijks een overzicht in je mail

Deze bedrijven doen al mee

social.inc
VICE
Fresh-Bridge-Logo-Donkerblauw-op-blauw
logo_dept
LOGO_THEBESTSOCIAL
BG-Icon-2021
Boomerang Agency Square
vodafone