arrow hexagon-facebook hexagon-instagram hexagon-linkedin hexagon-twitter instagram facebook twitter linkedin2 checkmark

Social Media Specialist

Amersfoort
13 juni 2018

Vereniging Eigen Huis zoekt een:
Social Media Specialist
Amersfoort, 32 uur per week, tijdelijk voor 4 maanden

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 750.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

De afdeling
De afdeling Content & Digital is verantwoordelijk voor de content in alle kanalen waarmee de vereniging communiceert met leden en niet-leden. De grootste kanalen zijn eigenhuis.nl, Eigen Huis Magazine en de digitale nieuwsbrieven. Maar social media, Facebook en Instagram voorop, zijn zeker zo belangrijk voor het bereiken van (potentiële) huizenbezitters.

De functie
Per 1 juli heeft de afdeling een tijdelijke vacature van vier maanden voor een Social Media Specialist. De specialist die wij zoeken, gaat, in overleg met andere afdelingen, onze sociale media beheren. Daarbij hoort onder meer:

  • bijhouden en uitvoeren van de content kalender(s);
  • monitoren en afhandelen van reacties op met name Facebook en Instagram;
  • schrijven en produceren van originele (SEO-proof) content, ook voor de website;
  • verzorgen/coördineren van SEA en Facebook-advertising;
  • het afstemmen van de social kalenders en -conversaties met de afdeling Webcare.

Wie ben jij?
Je volgde een communicatie of journalistieke opleiding op hboniveau en hebt 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt ervaring met online communicatie, social media en het werken in een cms, inclusief video- en fotobewerking. Je bent ondernemend en kunt zelfstandig werken.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie voor 4 maanden in de periode van 1 juli 2018 tot en met 2 november 2018 (interim of op de payroll bij het uitzendbureau) voor 32 uur per week in een inspirerende en dynamische omgeving, waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Het betreft een uitdagende en aantrekkelijke functie tegen goede arbeidsvoorwaarden.

We zoeken: een Social Media Specialist (interim)

JOB IS EXPIRED.
×

Wekelijks een overzicht in je mail

Deze bedrijven doen al mee

social.inc
VICE
Fresh-Bridge-Logo-Donkerblauw-op-blauw
logo_dept
LOGO_THEBESTSOCIAL
BG-Icon-2021
Boomerang Agency Square
vodafone