arrow hexagon-facebook hexagon-instagram hexagon-linkedin hexagon-twitter instagram facebook twitter linkedin2 checkmark

Campagne Marketeer

Neptunusstraat 17, Hoofddorp
7 oktober 2020

Haal jij motivatie uit het opzetten en coördineren van mooie marketingcampagnes voor toonaangevende opdrachtgevers als T-Mobile, Miele of VGZ? Mooi! Bij EN HR solutions groeien we hard en kunnen we jouw expertise goed gebruiken. Groei jij met ons mee?

Wat ga ik doen?
Als Campagne Marketeer bij EN HR solutions ligt jouw focus op het uitdenken en opzetten van diverse online campagnes. Dit varieert van grote, inhoudelijke merk- of doelgroepcampagnes tot kleinere vacaturemarketingcampagnes. Je doet dit voor een portfolio van aansprekende klanten; denk aan een IT-wervingsproject voor Coöperatie VGZ of een campagne voor servicetechnici bij Miele.

In jouw rol denk je continu vanuit de doelgroep, dat is de basis. Je start een campagnestrategie dan ook altijd met het doen van doelgroep- en marktonderzoek. Als je een goed beeld hebt van de doelgroep, buig jij je over het maken van een mediastrategie. Kun je beter social media inzetten om de doelgroep te bereiken, of is het inzetten van een gespecialiseerd jobboard een betere optie? Als expert weet jij precies welke kanalen het beste werken voor de doelgroep. Uiteraard heb je een team van specialisten om je heen die jou helpen als je ergens tegenaan loopt. Na het uitdenken van de mediastrategie start je met het opzetten en activeren van de online campagne. Door de juiste targeting te gebruiken, zorg jij er als Campagne Manager voor dat je de juiste doelgroep bereikt met het bijbehorende budget.

Een belangrijk onderdeel van jouw functie is het monitoren en optimaliseren van campagnes. Als echte marketeer duik je maar al te graag in de cijfers via Google Analytics en zo houd je in de gaten of de campagne naar wens verloopt. Heeft de campagne veel bereik gecreëerd? En hoe zit het met de sollicitaties? Sluiten deze aan bij het profiel en de wensen van de recruiter? Door goed te communiceren met de recruiter zorg jij ervoor dat je altijd up-to-date bent.

Wie zijn mijn collega’s?
Je komt te werken in team Arbeidsmarktcommunicatie (AMC). Team AMC is een energiek team van bevlogen professionals die ieder vanuit zijn expertise waarde toevoegt aan de klant bij het vinden en binden van het juiste talent. Als business partner voor de klant draagt team AMC bij aan het bouwen van een sterk werkgeversmerk om het juiste talent op het juiste moment te werven en te binden. We werken vanuit de expertises employer branding, concepting en design, vacatureteksten en copywriting, campagnemanagement en werken bij-sites. Voor een project kun je dus samenwerken met meerdere collega’s uit je team, ieder vanuit zijn expertisegebied. Maak alvast kennis met SileneDario en Julene via LinkedIn. Vinden ze leuk!

Dit ben jij
Een aandachtstrekker in positieve zin! Jij verrast ons met jouw oog voor strategie en optimalisatiemogelijkheden en jij durft initiatief te nemen. Het halen van goede resultaten voor de opdrachtgever zorgt voor een glimlach op je gezicht. Jij vindt het fijn om zelfstandig aan de slag te gaan, maar werkt ook graag in teamverband. Wat je verder nodig hebt:

  • Enthousiasme voor tien
  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van commerciële economie of creative business
  • Minimaal 1 jaar ervaring in online marketing. Ervaring in recruitment is een pre
  • Ervaring met social mediacampagnes en dashboards
  • Basiskennis van Google Analytics
  • Ervaring met projectmatig werken en accountmanagement
  • Kristalheldere communicatie

Wat wij bieden
Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. Deze ideeën komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in samenwerken en het delen van expertises. Verder bieden wij:

  • Een marktconform salaris; €2.300,- op fulltime basis
  • Een fulltime functie (40 uur p.w)
  • Een plek binnen een snelgroeiende organisatie waar je veel kunt leren
  • 24/7 toegang tot ons online leeromgeving EN-cademy
  • Afwisselende functie met veel zelfstandigheid en vrijheid
  • Gezellige (virtuele) borrels mét zelfgemaakte sgroppino’s!

We zoeken: Een gedreven en vindingrijke Campagne Marketeer

JOB IS EXPIRED.
×

Wekelijks een overzicht in je mail

Deze bedrijven doen al mee

social.inc
VICE
Fresh-Bridge-Logo-Donkerblauw-op-blauw
logo_dept
LOGO_THEBESTSOCIAL
BG-Icon-2021
Boomerang Agency Square
vodafone