arrow hexagon-facebook hexagon-instagram hexagon-linkedin hexagon-twitter instagram facebook twitter linkedin2 checkmark

Stagiair Online Community

Utrecht
28 juli 2022

Vind jij het belangrijk dat mensen betrokken zijn bij de politiek? Ben je een goede schrijver? Of juist heel goed in het vinden van het perfecte gifje in reactie op een boze Facebook-comment? Kijk dan niet verder! Wij hebben de perfecte communicatiestage voor jou.

Wat ga je doen?

Communicatie staat centraal in onze campagnes. Samen met ons Front Office en ons Organising team beantwoord je berichten van onze leden en van kiezers via de mail en social media. Je vertaalt onze idealen online naar onze achterban en houdt de actualiteit scherp in de gaten. Als stagiair ben je het vaste aanspreekpunt voor vrijwilligers en andere collega’s en help je met het trainen van nieuwe vrijwilligers.

Wat vragen wij?
  • Je kunt overtuigend schrijven en je bent goed met social media (Facebook, Twitter, Instagram), gifjes & memes.

  • Je bent flexibel en stressbestendig, en zo nu en dan ook ’s avonds beschikbaar.

  • Je hebt interesse in maatschappelijke en actuele politieke vraagstukken en kunt je vinden in de standpunten van GroenLinks.

Wat bieden wij?
  • Je doet ervaring op met (politieke) communicatie binnen een van de succesvolste campagnes van Nederland.
  • Je leert makkelijk en vlot schrijven, de juiste ‘tone of voice’ gebruiken om kiezers te bereiken, en hoe je kan scoren op social media.
  • Je ontvangt een stagevergoeding van €325,- (op basis van 32 uur p/w) en een reiskostenvergoeding.
  • Er is mogelijkheid tot onderzoeksstages, met name op het gebied van communicatie en organisatie.
Solliciteren

Stuur je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, uiterlijk 28 augustus 2022 op naar onze stagecoördinator Gwen, [email protected]. Heb je nog vragen? Stuur Gwen dan een mailtje of bel met 030-2339900.

GroenLinks staat voor gelijkwaardigheid en streeft ernaar een diverse en inclusieve beweging te zijn. Jouw unieke perspectief is waardevol. We zijn benieuwd naar je persoonlijke motivatie, kwaliteiten en ervaring. Daarom moedigen wij iedereen aan die geïnteresseerd is om te solliciteren.

We zoeken: Vind jij het belangrijk dat mensen betrokken zijn bij de politiek? Ben je een goede schrijver? Of juist heel goed in het vinden van het perfecte gifje in reactie op een boze Facebook-comment? Kijk dan niet verder! Wij hebben de perfecte communicatiestage voor jou.

JOB IS EXPIRED.
×

Wekelijks een overzicht in je mail

Deze bedrijven doen al mee

social.inc
VICE
Fresh-Bridge-Logo-Donkerblauw-op-blauw
logo_dept
LOGO_THEBESTSOCIAL
BG-Icon-2021
Boomerang Agency Square
vodafone